Oldtimer Verzekering

 

Veel mensen denken: zo'n oude auto waar vaak technische mankementen aan zijn moet enorm duur zijn om te verzekeren. Wij zijn altijd enorm blij als we zo'n mensen over de vloer krijgen in onze zaak en ze kunnen uitleggen dat:

1. Dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Vaak is het erg betaalbaar om een oldtimerverzekering aan te schaffen.

2. Je bij een oldtimer zelf je dekking kan kiezen, en je dus bijvoorbeel haast gratis verzekerd kan zijn als je beslist voor een erg basic oplossing te gaan, en je het gebruik van je oldtimer beperkt tot één dag per week met een maximum van 150 km, bijvoorbeeld.

Dat is net wat wij belangrijk vinden te onderstrepen. Een oldtimerverzekering kan er nog veel meer dan een conventionele autoverzekering compleet anders uitzien per polis. Er is haast nooit sprake van een all-risk verzekering, en er wordt bijna altijd gesproken over beperkingen in het gebruik om de prijs van de oldtimerverzekeringspolis te drukken.

Onze grote raad gaat als volgt: "schat goed je gebruik in!". Pas als je goed kan inschatten hoe je je oldtimer zal gaan gebruiken, kan je de meest voordelige autoverzekering afsluiten...